PRISER

Jeg giver jer altid den bedste pris ud fra jeres ønsker, hos mig får du altid en personlig behandling og en personlig pris.

FASTE PRISER?

Faste priser hører sammen med faste produkter, og da min opgave er at personliggøre jeres fotografering, har jeg ingen priser, som er faste. Til gengæld går jeg meget op i, at I får præcis den oplevelse til det budget, I ønsker. Ud fra det, kan vi sammensætte en god pris til jer.

Nedenfor kan I se nogle eksempler på typiske fotograferinger. Det er dem mine kunder oftest ønsker. 

Familie
Fra 1500 kr.
Prisen er inklusiv moms
5 elektroniske billedefiler
1 time i studie
Skønredigering
Farve og sort/hvid
Erhverv
Fra 700 kr.
Prisen er eksklusiv moms
2 elektroniske billedefiler
Fri brugsrettighed
Skønredigering
Farve og sort/hvid

Kontakt mig med jeres ønsker til fotograferingen, så sammensætter vi en pris, der matcher dem. 

Kontakt mig

VIGTIGT AT VIDE…

REDIGERING
Jeg redigerer de udvalgte billedemotiver i farve og S/H. Dette er inkluderet i prisen. Ønsker man yderligere redigering opkræves der ekstra her for.

UDVÆLGELSE
I får et link til et privat online kundegalleri, hvor I i ro og mag kan udvælge motiverne derhjemme i rolige omgivelser på en ordentlig skærm. De udvalgte billeder leveres som digitale billeder i højeste jpeg-kvalitet.

LEVERING
Dine billeder leveres som standard via WeTransfer. Det er muligt at medbringe eller tilkøbe USB-stick i forbindelse med fotografering.

KØRSEL
Der opkræves ingen kørsel for fotografering i Korsør. Uden for Korsør opkræves fast gebyr. Jylland, Fyn, Sverige og øerne lægges broen/færge.