PRISER

Jeg giver jer altid den bedste pris ud fra jeres ønsker, hos mig får du altid en personlig behandling og en personlig pris.

FASTE PRISER?

Faste priser hører sammen med faste produkter, og da min opgave er at personliggøre jeres fotografering, har jeg ingen priser, som er faste. Til gengæld går jeg meget op i, at I får præcis den oplevelse til det budget, I ønsker. Ud fra det, kan vi sammensætte en god pris til jer.

Nedenfor kan I se nogle eksempler på typiske fotograferinger. Det er dem mine kunder oftest ønsker. 

Familie
Fra 1500 kr.
Prisen er inklusiv moms
5 elektroniske billedefiler
1 time i studie
Skønredigering
Farve og sort/hvid
Erhverv
Fra 700 kr.
Prisen er eksklusiv moms
2 elektroniske billedefiler
Fri brugsrettighed
Skønredigering
Farve og sort/hvid

Kontakt mig med jeres ønsker til fotograferingen, så sammensætter vi en pris, der matcher dem. 

Kontakt mig

VIGTIGT AT VIDE…

REDIGERING
Jeg redigerer de udvalgte billedemotiver efter aftale – i både farve og S/H. Dette er inkluderet i prisen. Som standard redigeres billederne kun med skønredigering. Ønsker man yderligere redigering opkræves der ekstra her for.

UDVÆLGELSE
I får tilsendt et link til en skjult side med en privat kode, så I i ro og mag kan udvælge motiverne derhjemme i rolige omgivelser på en ordentlig skærm. De udvalgte billeder leveres som digitale billeder i højeste jpeg-kvalitet.

LEVERING
Leveringen inkluderer ikke CD, USB-nøgle eller -drev. Medbring gerne dit eget til den aftalte fotosession eller køb det hos mig. Du kan også få overført dine billeder via WeTransfer eller anden udbyder.

PRINT & TRYK
Printes billederne af jer selv eller af andre udbydere, er I selv ansvarlige for resultatet og kvaliteten af de printede billeder. Jeg er ikke ansvarlig for tryk, udskrift eller på anden måde fysiske billeder.

OPGRADERING
Vil du/I opgradere fra en pakke til en anden, betaler du kun differencen fra den pakke du/I allerede har betalt for og til den næste ønskede pakke.

KØRSEL
Bor du i Korsør er kørsel gratis. Uden for Korsør takseres kørsel til 5 kr. pr. kilometer. Jylland, Fyn, Sverige og øerne lægges broen/færge.