Hjemmesession Familie, Bourdoir, Baby session

SPECIAL PAKKER

 

Hjemmesession
Boudoir – (Kvinde) (Mand)
LoversArt – (se mere)
Baby/Newborn –  (se mere)

(USB kan tilkøbes, men jeg råder altid mine Kunder til at se efter i gemmerne. Og ellers sendes de til jer efter de er redigeret , via et link til download, enten via Wetransfere.com eller ekstern samarbejdspartner, dette forklares efter session er slut..

De kan som sagt også lægges over på eget medbragt USB hvis dette ønskes. Tiden herunder er vejledende og kan være alt fra 1,5-3 timer, alt afhængig af situationen.

KØRSEL UD OVER SLAGELSE 500 kr i transport. + ved transport til Jylland, Fyn og øerne et Bro/færge tillæg, ydermere et tillæg på 500 kr.

 10 elektroniske billedefiler  (1,5-3 t session) 2500 kr

 15 elektroniske billedefiler  (1,5-3 t session) 3000 kr

20 elektroniske billedefiler  (1,5-3 t session) 3500 kr

25 elektroniske billedefiler  (1,5-3 t session) 4000 kr

30 elektroniske billedefiler  (1,5-3 t session) 4500 kr

 

Billederne tages over 1,5-3 timer istedet for 1 time, som er en  normal session hos mig. Desuden så vi giver os tid imellem optagelserne til at se resultatet igennem, så vi hele tiden får det bedste af det bedste med ud af studiet.

Ønsker man flere end de antal billedefiler der er i den bestilte pakke, kan man sagtens opgradere til næste til pakkes pris, ved at betale det resterende beløb op til næste ønskede pakke, se priserne herover. BILLEDERNE REDIGERES I BÅDE FARVE OG S/H OG DER TAGES HØJDE FOR EKSTRA SKØNREDIGERING (læs om skønredigering længere nede).

 

FAMILIE –  I denne pakke er der min en times session, og Køretiden er iberegnet i disse pakker.
Jeg tilskynder (især om sommeren) tit til hjemme- eller udendørssession, mest her i Korsør. Da mine kunder som regle gerne kommer til Korsør. Men engang imellem bliver jeg bestilt til at komme ud til steder der har særlige betydning for familier, Newborn, Gravid eller lign.
Man skal huske på at billederne holder for evigt. Og disse billeder er en del af vores historie, derfor er steder ligeså vigtige somme tider, som selv personerne der er i billedet. Det samlede motiv, kan give en god historie at fortælle til eftertiden. “Her blev vi gift” eller “Her mødtes vi” eller “vores første hus og vi gik altid ture her” eller det kan være barndoms minder fra ens ungdom og lige netop derfor, tog vi sønnens eller datterens konfirmations billeder her.
Minder er vigtige, fordi de forbinder os til fortiden og efterlader minder til fremtiden, der giver os en fornemmelse af at have levet for evigt. Vores arve er vigtig. Og derfor tilskynder jeg altid til disse session, hvis man har lyst og mulighed for dette.

 

BABY –  billeder der skal være tid til baby og familie kommer ind i studiet og lige finder sig til rette, til at tale om og finde frem til hvad det er du/I ønsker jer af denne fotografering. Jeg vil så gerne at du/I går glade og tilfredse hjem, og ser dette som en god oplevelse. Derfor skal man huske nogle ting som kan være med til at denne session tager sig bedst ud.

  • Barnet skal have mad i studiet når du/I er ankommet, så kan vi snakke og babyen kan vænne sig til lokalet, lyset, føle sig tryg og vænne sig til de nye dufte og temperaturen i rummet (MEGET VIGTIGT) .
  • Der er IKKE mikrobølgeovn eller el-kedel til kogning af evt. flaske vand i studiet, så man skal selv medbring kogt vand hvis man giver flaske, eller huske mig på at tage min el-kedel med.
  • Der er PUSLEPLADS og vådservietter (hvis man skulle glemme disse).
  • Vi giver os GOD TID, så ikke stresse hvis baby græder, vi tager det i dit/jeres tempo, ikke noget der er vigtigere end jer, når du/I er i studiet.
  • Husk vand til dig/jer og lidt frugt eller mad eller chokolade, for du/I kan også blive trætte.

 

BOURDOIR/LoversArt – er, for mange, en meget grænseoverskridende oplevelse. Du/I skal vide at du/I er ikke den eneste, første eller den sidste, der lige skal have tid til at finde sig til rette i den rette rolle. Så der er enkelte ting som jeg ved er vigtige for en god session, både mentalt og fysisk.

  • Mad, chokolade og drikkevarer er utrolig vigtig, du kommer til at gå sukker kold og får hovedpine hvis IKKE du har lidt godt at tygge på, og noget at drikke.
  • Har du en Iphone 4 eller en Ipod Tuch af en art der har et Iphone 4 stik i enden, med din egen musik på, som du rigtig godt kan lide, så har jeg en højtaler der passer dertil. Det er vigtigt at du bliver inspireret til at få taget de billeder vi i forvejen har talt om. Så vi giver os rigtig god tid og tager FÅ billeder af gangen, og kikker dem igennem efterhånden. Ingen kan overskue at kikke 200 billeder igennem.
  • Medbring selv evt. undertøj eller udklædning, jeg kan ikke opretholde en garderobe der tiltaler alle mennesker og have tøj i alle str hængende, så ville jeg slet ikke have plads til at tage billeder. (smiler) Og de bedste billeder bliver altid taget i det du har det komfortabelt i, og det er ikke i andres undertøj.
  • Det er vigtigt at du i forvejen sender lidt billedemateriale til mig, så jeg har en ide om hvad vi skal lave, for en forberedt fotograf er altid bedre end en der skal famle sig frem i mørket, det er dine billeder og dig der skal på væggen, og jeg vil gerne at du bliver glad for resultatet og kommer hjem med noget du gerne vil vise frem.

 

  • SKØNREDIGERINGEN – BABY (rifter, knopper, rødme mv) LOVERSART – (strækmærker, evt tilskæring af hage og uønskede Kilo ) – HVIS MULIGT – det kommer meget an på hvordan vi tager billedet. Jeg redigere dig/jer ikke tyndere eller laver om på det ydre, det skal være realistisk i mine øjne, men smukt for dig/jer at se på.

Det tager lidt tid at vænne sig til kameraet i denne type billeder, så derfor giver vi os god tid til at snakke om dine ønsker og lære hinanden lidt at kende, for at få det bedst mulige resultat.

 

Varme hilsner

– Annamaria Anhalt