Graviditets fotografering priser

SPECIAL PAKKER

Gravid (Galleri)

(De redigerede elektroniske billedefiler sendes via et link til download eller lægges over på USB, efter ønske)

KØRSEL UD OVER KORSØR 500 kr i transport. + ved transport til Jylland, Fyn og øerne et Bro/færge tillæg, ydermere et tillæg på 500 kr

10 Billede filer i fri str.                           2500 kr

15 Billede filer i fri str.                            3000 kr

20 Billede filer i fri str.                           3500 kr

25 Billede filer i fri str.                           4000 kr

30 Billede filer i fri str.                           4500 kr

 

Billederne tages over (som oftest) 1,5-3 timer.
Vi giver os god tid imellem optagelserne til at se resultatet igennem, så vi hele tiden får det bedste af det bedste med ud af studiet.

Ønsker man flere end de 10 billedefiler, kan man opgradere til næste til pakke ved at betale differencen fra den pakke man allerede har betalt for op til den næste ønske pakke str. (se priserne herover).

I Disse pakker indgår redigering af strækmærker og evt både indendørs og udendørs fotosession. Lån af kjoler mv.

 

Graviditetsbilleder –  Du skal vide at du er ikke den eneste, første eller den sidste, der lige skal have tid til at finde sig til rette i den rette rolle. Så der er enkelte ting som jeg ved er vigtige for en god session, både mentalt og fysisk.

  • Mad, chokolade og drikkevarer er utrolig vigtig, du kommer til at gå sukkerkold og får hovedepine hvis IKKE du har lidt godt at tygge på, og noget at drikke.
  • Har du en Iphone 4 eller en Ipod Tuch  med din egen musik på, som du rigtig godt kan lide, så har jeg en højtaler der passer dertil. Det er vigtigt at du bliver inspireret til at få taget de billeder vi i forvejen har talt om. Så vi giver os rigtig god tid og tager FÅ billeder af gangen, og kikker dem igennem efterhånden. Ingen kan overskue at kikke 200 billeder igennem. Desuden skal I vælge ud hjemmefra så I har god tid til at beslutte sig for hvilke billeder I ønsker at få redigeret.
  • Medbring selv evt. undertøj , Jeg har 6 forskellige graviditetskjoler (se GRAVID GALLERI) , eller medbring det du har det godt og komfortabelt i. INGEN STRAMME BH´er på eller bukser eller sokker der laver mærker. Det giver et stort efterredigerings arbejde og er ikke altid noget man kan redde. Så så løst tøj som muligt. 😉
  • Det er vigtigt at du i forvejen sender lidt billedemateriale til mig, så jeg har en ide om hvad vi skal skyde, for en forberedt fotograf er altid bedre end en der skal famle sig frem i mørket, det er dine billeder og dig der skal på væggen, og jeg vil gerne at du bliver glad for resultatet og kommer hjem med noget du gerne vil vise frem.

Det tager lidt tid at vænne sig til kameraet, så derfor giver vi os god tid til at snakke om dine ønsker og lære hinanden lidt at kende, for at få det bedst mulige resultat.

 

Varme hilsner

 

Annamaria A