Bryllups pakker

Festpakker

De redigeret billeder leveres i højeste jpeg kvalitet.
Printes de selv eller af andre udbydere, er kunden selv ansvarlig for resultatet og kvaliteten af kundens egne printvalg.
Jeg ikke kan være ansvarlig for andre print udbyders indstillinger på deres maskine.

(brylluppet)

Brylluppet, 80 års festen, GuldBrylluppet, Sølvbrylluppet, Fornyelse af jeres løfter, Konfirmation, bryllup, barnedåbs mm priser

Der er i ALLE pakkerne inkluderet 1 møde (hvis dette er muligt, kommer selvfølgelig an på afstand, og ellers er der altid facetime) hvor vi kan snakke ideer og locations og tanker om hvad I har tænk jer, desuden planlægger vi tidsplanen sammen, så I har noget at gå videre med. Jeg hjælper med alle de løse ender for det er vigtigt for mig at I får jeres drømmedag. HUSK I bestiller mig også mest pga brudebillderne, så det er vigtigt I ikke stresser på mig i den tid der er sat af til jeres specielle billeder. Jeg har arbejdstøj på, så jeg er IKKE bange for at blive beskidt.

I dette møde snakker vi om ønsker og drømme, vi googler lidt billeder og ser på inspirationen som I er blevet inspireret af og evt kikker og finder locationer.
Mest af alt for at vi lige lærer hinanden at kende, så vi kan få det smukkest muligt færdige resultat stykket sammen til store dag.

Jeg tager dog ikke med BLITZ under ceremonien, da Kirkerne som regel forbyder det pga kalkmalerier eller forstyrrelserne under ceremonien. HUSK at snak med præsterne om dette, tit bliver jeg overfuset af Præsterne når jeg kommer derud.

Tillæg for bro eller betalingsveje + 500 kr – udover

 


Pakke 1

Før og efter ceremonien + de obligatoriske bryllups billeder på location (Gruppebillede tillæg er 1000 kr)

Alle billeder filer i fri str, fra vores session på USB + 30 efter redigeret (efter eget ønske)                                                                          5000 kr.

 

 

Pakke 2

Følger bruden/brudgommen fra morgenen af   eller  brudeparret og gæsterne under receptionen (efter locations billederne).

Desuden medfølger de obligatoriske billeder på ønskede location i ca.1-1½ time.
(Gruppebillede tillæg er 1000 kr)

Alle billeder filer i fri str, fra vores session på USB + 40 efter redigeret (efter eget ønske)                                                                          7500 kr.

 


Pakke 3 

Følger bruden/brudgommen fra morgenen af, før kirken, efter kirken, Locations BRUDEBILLEDER og videre under receptionen (lidt gæster, gavebordet, det dækkede bord, skære bryllupskage mv) Receptionen ca 1 time her.

Desuden medfølger de obligatoriske billeder på ønskede location i ca.1-1½ time.
(Gruppebillede + 500 kr)

Alle billeder filer i fri str, fra vores session på USB + 60 efter redigeret (efter eget ønske)                                                                         9.500 kr   

                                                                                                                                                                                                                                     

                                                                                          

Pakke 4 

Her er jeg med hele dagen. Fra morgen, før og efter ceremonien til de velkendte brudeparsbilleder on location og hele aftenen. under maden, Talerne, hvor brudeparret skære bryllupskagen (kan også foregå til en reception, så tager jeg dem der, men de er med i denne pakke) til brudevalsen, evt til lidt fest og danse billeder.

Alle billeder filer i fri str, fra vores session på USB + 100 efter redigeret (efter eget ønske)                                                                   17.000 kr
(Gruppebillede er iberegnet i prisen, men det skal selvfølgelig oplyses om man ønsker dette)

 

 

FACEBOOK STR, HVAD BETYDER DET????
Alle pakker inkludere en facebook kopi, til internet brug. Denne er skaleret ned til en lille str med mit logo på, så hvis man har lyst, kan bruge det på facebook eller evt. mobil. Da de redigerede billeder er meget store, gøres dette som en lille ekstra gestus til jer der vælger mig som fotograf).
Envidere skal I husk at FACEBOOK har rettighederne til de filer der bliver lagt op på facebook, så vil de lave en reklame hvor de bruger jeres billede, er det ulovligt at fjerne mit logo, så der forhindre man dette.  Foruden dette så kan billederne kopieres og bruges til andre formål og andre fotografer kan bruge billederne uden vi nogensinde kommer til at vide det, eller en bilboard reklame i Indien ;), dog tror jeg ikke det sker, men for at forhindre man havner et sted man ikke kender til eller har haft lyst til, så “krymper” jeg billederne ned i lille str og sætter mit logo på)

Alle priser er inklusiv moms